Aardappels koken met zout. Sperziebonen koken met een beetje zout. Klein gesneden kipfilet koken in ongeveer 200 ml water met bouillontablet. Ui smoren met knoflook en sambal in olie. Als het gesmoord is, de aardappelen en sperziebonen erbij doen. Dan wat bouillon en de kip toevoegen, maar je moet het een beetje op gevoel doen, mag geen soep worden. Kerrie erbij en even laten inkoken.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 39 gram
Koolhydraten: 36 gram
Vet: 13 gram
Energie: 416 kcal.
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!