Geroosterde aardappelen

Geroosterde aardappelen

Ingrediënten (4 pers.)

Bereiding

Was de ongeschilde aardappelen goed en snijd ze in grove, ongeveer even grote, stukken en leg ze in een lage ovenschaal.
Meng de olijfolie met de uitgeperste knoflook en peper.
Schenk dit mengsel over de aardappelen en roer dit even door met een lepel, zodat alle aardappelen geraakt worden door de knoflookolie.
Bestrooi ze daarna met de rozemarijn en zout naar smaak.
Laat de aardappelen midden in een op 200∞C voorverwarmde oven in ca. 1 uur gaar worden.

Tip: als je niet van knoflook houdt, kun je in plaats hiervan ook 2 of 3 in partjes gesneden sjalotjes gebruiken.

Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 169 gram
Koolhydraten: 2 gram
Vet: 17 gram
Energie: 10 kcal


Zoeken

U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.

Ingredient  

 

Detailinformatie

Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.

Nieuwsbrief

U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!

Recepten | Ingredienten | Artikels | Dieten | Boeken | Tijdschriften | Contact | Links| Ingelogd als [Beheerder] | Uitloggen

© Copyright Energiekinbalans.nl | Ontwerp door: Odessa webdevelopment | Template: Templateworld.com