Geroosterde aardappelen
Was de ongeschilde aardappelen goed en snijd ze in
grove, ongeveer even grote, stukken en leg ze in een
lage ovenschaal.
Meng de olijfolie met de uitgeperste knoflook en peper.
Schenk dit mengsel over de aardappelen en roer dit even
door met een lepel, zodat alle aardappelen geraakt
worden door de knoflookolie.
Bestrooi ze daarna met de rozemarijn en zout naar smaak.
Laat de aardappelen midden in een op 200∞C voorverwarmde
oven in ca. 1 uur gaar worden.
Tip: als je niet van knoflook houdt, kun je in plaats
hiervan ook 2 of 3 in partjes gesneden sjalotjes
gebruiken.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 169 gram
Koolhydraten: 2 gram
Vet: 17 gram
Energie: 10 kcal
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!