Indonesische macaroni
Benodigdheden: WOK
Zet de wok op het vuur en verwarm deze. Doe in de wok de
spekreepjes en bak deze aan, voeg dan de gesnipperde ui
toe en roer dit door elkaar, voeg dan de gehakt toe en
bak deze onder voortdurend roeren gaar en rul en bak net
zolang tot het vocht bijna is verdampt. Voeg dan de prei
en de gewelde bamigroenten toe en roer dit alles goed
door elkaar en bak nog even door tot ook hier het meeste
vocht is verdampt. Voeg dan de eieren en de ham toe en
roer dit goed door elkaar. Voeg dan de ketjap, sambal,
peper en zout en eventueel wat selderieblad toe en roer
alles goed door elkaar en bak nog even op hoog vuur. Zet
het vuur onder de wok uit en laat de saus even rusten
zodat alle kruiden en groenten goed kunnen vermengen.
Kook de macaroni volgens gebruiksaanwijzing en voeg deze
aan de inmiddels verwarmde saus toe en roer alles goed
door elkaar en verwarm de macarni goed door.
Voor een extra pittige macaroni voeg je nog 2 eetlepels
sambal toe.
Lekker met komkommersalade, sate, kroepoek en atjar.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 36 gram
Koolhydraten: 60 gram
Vet: 32 gram
Energie: 610 kcal
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!