Roerbakrecept Broccoli met Pesto

Roerbakrecept Broccoli met Pesto

Ingrediënten (4 pers.)

  • 2 scheutjes Olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode uien
  • 2 eetlepel pesto
  • 1 rode paprika
  • 150 gram cashewnoten (licht gezouten)
  • 600 gram broccoli

Bereiding

Snijd kleine roosjes van de stronk broccoli en snijd de stronk in plakjes.
Kook de broccoli ca. 2 minuten voor, spoel af onder koud stromend water en laat het goed uitlekken.
Pel de uien en snijd ze in halve ringen.
Pel en hak de knoflook.
Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
Verhit 2 scheutjes olijfolie in een koekenpan of wok,
wacht tot het warm is en roerbak de knoflook, ui en paprika ca. 2 minuten.
Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak nog ca. 2 minuten.
Voeg de pesto toe en warm het geheel ca. 2 minuten goed door.
Schep de cashewnoten erdoor en serveer met rauwkost en/of rijst.


Zoeken

U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.

Ingredient  

 

Detailinformatie

Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.

Nieuwsbrief

U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!

Recepten | Ingredienten | Artikels | Dieten | Boeken | Tijdschriften | Contact | Links| Ingelogd als [Beheerder] | Uitloggen

© Copyright Energiekinbalans.nl | Ontwerp door: Odessa webdevelopment | Template: Templateworld.com