Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een (steel)pannetje.
Voeg de spinazie en tijm toe en laat het langzaam al roerende ontdooien.
Rasp 20+ kaas en roer het samen met de Blue Band Finesse voor Koken door de spinazie.
Breng de saus op smaak met peper en laat het goed doorwarmen.
Verwarm de oven voor tot 200∞C.
Was de tomaten, snijd ze aan de bovenkant kruislings in en trek ze iets uit elkaar.
Pers het teentje knoflook uit, roer het met de tijm door de overige olijfolie en giet het in de insneden van de tomaten.
Plaats de tomaten in een klein ovenschaaltje en laat ze ongeveer 10 minuten zachtjes stoven zonder dat de velletjes verbranden.
Verdeel de gekookte fusilli over twee voorverwarmde borden, schep de spinaziesaus er overheen en serveer de gestoofde tomaten erbij.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 35 gram
Koolhydraten: 44 gram
Vet: 22 gram
Energie: 476 kcal
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!