Oven voorverwarmen op 200 graden.
Aubergine schillen, in kleine stukjes snijden, in olie wentelen en besprenkelen met Provencaalse kruiden.
Courgette in kleine stukjes snijden en besprenkelen met aromat.
Lenteui en prei snijden en knoflook fijn hakken.
Dit geheel in dezelfde volgorde in een wok doen en al roerend doorscheppen tot de prei, lenteui en knoflook flink gefruit zijn.
Champignons schoon borstelen, in stukjes snijden, met kerrie besprenkelen en in de koekenpan in boter bakken.
Quornstukjes met kipkruiden besprenkelen en in de koekenpan in boter bakken.
Alle gebakken ingrediënten bij elkaar voegen en aanvullen met de cashewnoten.
De soft taco's open neer leggen en de vulling hierover verdelen.
Elke soft taco aan beide zijden naar binnen vouwen en met een cocktailprikker vast zetten.
De soft taco's een half uurtje in de oven doen.
Serveren met komkommerplakjes.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 25 gram
Koolhydraten: 63 gram
Vet: 20 gram
Energie: 538 kcal.
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!