Groene asperges salade
In een heel grote pan verwarm je een grote hoeveelheid
water met de asperges er in. Als dat aan de kook raakt
doe je de drie eieren er bij en laat het geheel vijf
minuten koken. Schep de eieren in een pannetje en laat
ze schrikken met koud water. Schep de asperges
voorzichtig in een vergiet en laat ze uitlekken.
Leg de asperges op een mooie schaal. Bestrooi met
peterselie, stukjes peper en olijven. Leg de ansjovisjes
er over heen.
Pel de eieren voorzichtig. Als het goed is, is de dooier
nog zacht. Snij elk ei in twee en laat de dooier in een
kommertje lopen. Sprenkel eerst het eigeel over de
salade, dan de olijfolie en het limoensap. Hak het wit
fijn en leg dat er weer overheen. daarna de peper en het
zout, en tenslotte de parmezaan.
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!