Kikkererwten salade

Kikkererwten salade

Ingrediënten (4 pers.)

Bereiding

De aubergine in stukjes snijden, even laten trekken in zout water, droogdeppen en bakken in ruim olijfolie
Doe er een beetje limoen- of citroensap over en pers 1 teentje knoflook over het geheel
Als de aubergine zacht en lichtbruin is even laten afkoelen, zet er dan de staafmixer even in
De kikkererwten prakken met een vork en door de gepureerde aubergines roeren
Voeg de gesnipperde ui, de vis en een beetje vocht van de kikkererwten toe, zodat het geheel een beetje smeuïg wordt
Zout en cayennepeper naar smaak toevoegen
Leg de afgekoelde pasta in een mooie berg op een schotel
Smeer er een laagje mayonaise over en bestrooi deze met paprikapoeder
Garneer de schotel dan verder met bijvoorbeeld gevulde eieren, hamrolletjes, asperges, gevulde tomaten enz.


Zoeken

U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.

Ingredient  

 

Detailinformatie

Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.

Nieuwsbrief

U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!

Recepten | Ingredienten | Artikels | Dieten | Boeken | Tijdschriften | Contact | Links| Ingelogd als [Beheerder] | Uitloggen

© Copyright Energiekinbalans.nl | Ontwerp door: Odessa webdevelopment | Template: Templateworld.com