Pastasalade
Rooster de pijnboompitten in een braadpan, op middenlaag
vuur (zachtjes dus). Gebruik geen extra vet (noch boter
noch olie) in de pan, dat is niet nodig.
Ondertussen doe je de veldsla in een saladekom. Voeg
hieraan toe een bolletje mozzarella, in kleine bokjes
gesneden. Snijd de tomaatjes in tweeÎn (of in kwarten)
en voeg ze toe aan de salade. Strooi wat eetlepels
kappertjes in de kom. Voeg als laatste de pijnboompitten
toe als deze licht geroosterd zijn.
Kook de pasta tot ze ìal denteî is. Giet af en voeg toe
aan de salade.
Breng de salade op smaak met wat olfijolie (extra
vierge, naturalmente) en balsamico azijn en en roer het
geheel goed door elkaar.
Strooi bij het serveren nog een klein beetje geraspt
Parmezaan over de salade voor optimaal genot.
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!