Pittige linzensoep
Bouillon maken van het blokje en 300ml water,
Ui snipperen en zachtjes glazig bakken in de olie,
bouillon bij de uien schenken en aan de kook brengen,
Linzen, rijst, fijngesneden tomaat, paprikapoeder en
cayennepeper toevoegen,
Zo lang koken dat de linzen gaar zijn (kwartier of 20
min.?),
Op het laatst de room toevoegen en evt. op smaak maken
met zout.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 13 gram
Koolhydraten: 48 gram
Vet: 16 gram
Energie: 380 kcal
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!