Pasta met kipfilet en pesto
Champignons in schijfjes snijden, sjalotje snipperen en
samen met de paprikareepjes in een hete wok zonder olie
doen mÈt deksel(champignons geven vocht genoeg af). Na
5-tal minuutjes kipfilet bakken in blokjes erdoor roeren en
ongeveer 10 minuten verder laten garen. Dan spinazieblokjes erdoor roeren
als kipfilet saus en intussen pasta gaar
koken. Pasta afgieten en samen met een koffielepel pesto
door de rest roeren. Nog even goed laten doorwarmen en
opdienen; eventueel bestrooid met een koffielepel
parmezaanse kaas.
Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 40 gram
Koolhydraten: 21 gram
Vet: 29 gram
Energie: 504 kcal
U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.
Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!