Pasta met kipfilet en pesto

Pasta met kipfilet en pesto

Ingrediënten (1 pers.)

  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • 30 gram volkoren spirelli
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 sjalot
  • 3 diepvriesbolletjes spinazie
  • 100 gram paprikareepjes
  • 100 gram kipfilet
  • 200 gram champignons

Bereiding

Champignons in schijfjes snijden, sjalotje snipperen en samen met de paprikareepjes in een hete wok zonder olie doen mÈt deksel(champignons geven vocht genoeg af). Na 5-tal minuutjes kipfilet bakken in blokjes erdoor roeren en ongeveer 10 minuten verder laten garen. Dan spinazieblokjes erdoor roeren als kipfilet saus en intussen pasta gaar koken. Pasta afgieten en samen met een koffielepel pesto door de rest roeren. Nog even goed laten doorwarmen en opdienen; eventueel bestrooid met een koffielepel parmezaanse kaas.

Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 40 gram
Koolhydraten: 21 gram
Vet: 29 gram
Energie: 504 kcal


Zoeken

U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.

Ingredient  

 

Detailinformatie

Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.

Nieuwsbrief

U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!

Recepten | Ingredienten | Artikels | Dieten | Boeken | Tijdschriften | Contact | Links| Ingelogd als [Beheerder] | Uitloggen

© Copyright Energiekinbalans.nl | Ontwerp door: Odessa webdevelopment | Template: Templateworld.com