Toast met champignons

Ingrediënten (1 pers.)

  • 1 sjalot
  • 2 champignons
  • 0,5 tomaat
  • 30 gram leerdammer light smeerkaas
  • 2 sneetjes volkoren brood
  • 40 gram gerookte zalm

Bereiding

Snipper de sjalot fijn, snij de tomaat in heel dunne schijfjes en versnipper de gerookte zalm. Laat de oven voorverwarmen op 250∞ (grill).
Besmeer de sneden brood met de leerdammer lightlife smeerkaas (kan waarschijnlijk ook met een andere light smeerkaas, of met een sneetje light kaas). Leg er de schijfjes tomaat op met een paar plakjes champignons en bestrooi met de sjalot. Plaats onder de grill tot de kaas smelt en de sjalot kleurt. Schik op een bord en strooi er de zalmsnippers over.
Lekker met een slaatje naar keuze.


Zoeken

U kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt.

Ingredient  

 

Detailinformatie

Indien van een ingredient detailinformatie bekend is kunt up op de betreffende link klikken en wordt nadere informatie getoond.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.

Nieuwsbrief

U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!

Recepten | Ingredienten | Artikels | Dieten | Boeken | Tijdschriften | Contact | Links| Ingelogd als [Beheerder] | Uitloggen

© Copyright Energiekinbalans.nl | Ontwerp door: Odessa webdevelopment | Template: Templateworld.com