Dit is een mengeling van specerijen. De smaak van de kerrie in Nederland is aangepast en is anders dan in traditionele kerrie gerechten. Er zijn verschillende soorten kerriemengsel en ze bezitten bijna altijd:
Wil je een perfect resultaat bak de kerrie dan eerst bijvoorbeeld met ui en daarna pas met de rest van de groentes en of vlees.
Snipper de ui en fruit die in een klontje boter glazig.
Voeg het kerriepoeder, het kruidenbouillontablet, 150 ml
water en de sperziebonen toe. Je gaat nu de sperziebonen
koken voor ca. 10 minuten
Maak op smaak met wat sambal en peper.
Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.
U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!