Rozemarijn

Rozemarijn is een ingrediënt dat veel in de mediterrane keuken gebruikt wordt en het groei in het Middellandse Zeegebied. Het heeft een sterke smaak en het kan het beste gebruikt worden voor voeding met een sterke smaak. Je kunt het gerust meebakken of braden, maar kan ook in salades en sausen gebruikt worden. Het is ook heerlijk in soepen. Soms word de rozemarijn er weer uitgehaald om het niet overheersend te maken.

Gegrilde groenten met balsamico

Klop de balsamico azijn met mosterd, uitgeperste knoflook en rozemarijn. Voeg steeds een beetje olijfolie toe, terwijl je stevig blijft roeren.
Snij de ui in 8 stukken,
snij de courgette in de lengte in 4 stukken,
snij de pompoen in stukken,
strooi evt. wat (zee-)zout over de groenten.
Leg de ui, courgette en pompoen op de grill en giet er een beetje van de dressing over.
Grill de asperges 5 minuten en de andere groenten in 8 tot 10 minuten gaar. Eventueel iets langer als het nog te hard is.
Snij alles in "hapklare brokken"-formaat, meng het in een schaal met de rucola en fijngehakte peterselie, en schenk er de rest van de balsamico dressing over.

Voedingswaarden per persoon
Eiwit: 4 gram
Koolhydraten: 14 gram
Vet: 5 gram
Energie: 119 kcal

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal werkende organisatie. Om onze klanten te kunnen blijven helpen zijn wij ons team aan het uitbreiden. Ben jij die enthousiaste zelfstandige persoon die graag werkt met mensen en helpt hun doelen te behalen dan kan jij ons binnenkort versterken. Wij verzorgen een interne opleiding. Ervaring en/of affiniteit met gezondheid en voeding is een pre.

Nieuwsbrief

U kunt zich gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u tips en recepten gemakkelijk thuis!

Recepten | Ingredienten | Artikels | Dieten | Boeken | Tijdschriften | Contact | Links| Ingelogd als [Beheerder] | Uitloggen

© Copyright Energiekinbalans.nl | Ontwerp door: Odessa webdevelopment | Template: Templateworld.com