Wij geloven in snelle en heldere communicatie en zijn veelal in staat uw site binnen enkele weken op te leveren, waarbij u de voortgang van dag tot dag kunt volgen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Het proces omvat enkele stappen:

  1. Offerte aanvraag via ons gemakkelijk te gebruiken project aanvraagformulier
  2. Fine tuning, ons team zal u - zonodig - om aanvullende of meer gedetailleerde gegevens vragen
  3. Offerte - we sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe
  4. Project realisatie, wij bouwen uw site en u kunt de voortgang te allen tijde volgen
  5. Oplevering - een tevreden klant!

Wij vragen doorgaans 25% aanbetaling na acceptatie van de offerte. De restsom wordt voldaan na oplevering. In het geval van een - uiterst onwaarschijnlijk - geschil, zullen reeds gemaakte kosten worden verrekend met de aanbetaling. Wij verwijzen daartoe naar onze betalingsmogelijkheden.

Voordelen en garanties

Uw keuze voor Odessa Web development verzekert u van goede kwaliteit voor een lage prijs, snelle oplevering en een team dat u en uw wensen begrijpt en met u meedenkt.
Wij bieden een zeer hoge servicegraad op het gebied van oplevering, service en onderhoud. Wij gaan prat op een lange reeks zeer tevreden klanten.

Geschillen

Odessa web-development is geregistreerd in Nederland onder Kamer van Koophandel nummer 28095607. In het uiterst onwaarschijnlijke geval van een juridisch conflict is het Nederlands recht van toepassing, tenzij Europees of Internationaal recht prevaleert.